Робот нагодує вашого кота і пограє з ним лазерною вказівкою

Робот на ім’я Rocki дасть змогу власникам домашніх улюбленців взаємодіяти з ними дистанційно: Rocki може і погратися лазерною вказівкою, і прослідкувати у Full HD якості, і нагодувати тварину. Він може розносити до 15 видів ласощів, а лазерну вказівку можна буде замінити на іншу іграшку, повідомляє компанія на своєму сайті.

Rocki Robot  / YouTube

Rocki Robot / YouTube

Як він допоможе їхнім власникам?

Rocki - робот, який як і роботи-пилососи, може управлятися через додаток на вашому смартфоні. Він покликаний допомагати власникам хатніх улюбленців не сумувати за ними на роботі та не хвилюватися, чи не голодна тварина та чи не сумує вона. Робот оснащений камерою Full HD та камерами нічного бачення, щоб ви могли цілодобово спостерігати за вашим улюбленцем, а також мікрофоном, щоб ви могли з ним навіть поспілкуватися. Rocki рухається на чотирьох колесах, які допомагають йому рухатися у будь-якому напрямку і різними поверхнями, наприклад, з’їжджати з килима на підлогу. За словами розробників, заряду робота за активного використання може вистачити на тиждень, а загалом, більш ніж на місяць.

Як робот розважає тварин?

У робота є диспенсер для 15 видів смаколиків, які він за вашою командою через додаток підкидуватиме тварині. Також Rocki може погратися за допомогою улюбленої котиками лазерної вказівки, яку за необхідності ви можете замінити на іншу іграшку. Так само, якщо ваш котик любить ховатися, наприклад, під ліжком, ви можете попросити Rocki під’їхати та виманити його.

Rocki Robot / YouTube